Maatwerk

Lingerie op maat

Een mooi passende bh die ook nog comfortabel zit een utopie? Natuurlijk niet!
Heel wat vrouwen hebben geen standaard confectiemaat en vinden daarom ook geen geschikte lingerie of badmode.
Enkele van de verzuchtingen zijn: bh’s die omhoog kruipen, beugels die prikken, schouderbandjes die afzakken, cups die te kleine of te groot zijn, slips die niet lekker zitten,… enz.
Dan is op maat gemaakte lingerie de oplossing en daar kan Kleur & Kantjes u bij helpen.
Elke klant wordt zorgvuldig opgemeten en op basis hiervan wordt er een bestaand patroon aangepast of een persoonlijk patroon uitgetekend.

Prothese BH's

In de confectie gaan mooi, sexy en prothese bh meestal niet samen.
Maar protheselingerie kan wel mooi en sexy zijn.
Kleur & Kantjes maakt een prothese bh volgens uw persoonlijke behoeften. Zo is het door het littekenweefsel vaak onaangenaam of zelfs pijnlijk een beugel bh te dragen. Sommigen verkiezen een zachtere stof of net geen sluiting achteraan.
Wat voor elke vrouw wel geldt is dat ze mooie lingerie wil, die de nodige ondersteuning biedt en toch comfortabel zit.

Kleur & Kantjes helpt u hier graag bij door lingerie of badmode te maken waarin u zich mooi en zelfzeker voelt.

 

Bruidslingerie

Bij de mooiste dag van uw leven hoort uiteraard stijlvolle en perfect passende lingerie, die mooi in harmonie is met uw bruidsjurk.
Wilt u graag iets unieks of een aan uw jurk speciaal aangepaste bh, dan biedt Kleur & Kantjes u een oplossing, volledig op maat.

Badmode

De pasvorm voor badmode is net zoals bij lingerie zeer belangrijk. Hier kunnen eventuele fouten niet verdoezeld worden onder kleding. Het badpak of bikini moet dus perfect passen. Vaak worden bikini’s in sets verkocht waardoor de bh of de slip niet goed zitten. Badpakken zijn dan weer te lang of te kort. De oplossing? Badmode op maat door Kleur & Kantjes!

Slaapkleding

Ook voor mooie, stijlvolle negligés, al dan niet passend bij uw lingerie, met of zonder beugel, bent u bij Kleur & Kantjes aan het juiste adres.

Heren- en kinderboxershorts

Kleur & Kantjes maakt ook boxershorts, zowel voor heren als kinderen. Er is keuze uit verschillende stoffen met kleurrijke motieven of gewoon effen. Binnenkort kan u deze bestellen via onze webshop, u dient enkel de maat en de stof te kiezen, Kleur & Kantjes doet de rest!